Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Drake házi karanténba vonul, miután a koronavírusos Kevin Duranttal bulizott

Drake házi karanténba vonul, miután a koronavírusos Kevin Duranttal bulizott

Offmedia- 2020.03.18. 19:42
Drizzy visszavonult a torontói kastélyába.
Négy újabb NBA-játékosnál mutatták ki a koronavírust, mindannyian a Brooklyn Nets kosarasai, és köztük van az egyik legnagyobb szupersztár, Kevin Durant is. Ezzel már hétre emelkedett a koronás NBA playerek száma, korábban a Detroit Pistonsban játsszó Christian Woodról, a Utah Jazznél játszó Donovan Mitchellről, és a zéró páciensnek számító, Rudy Gobert-ről derült ki, hogy elkapták a vírust. Az NBA szezont amúgy úgy ahogy lefújták, miután kiderültek az első esetek.

A négy Nets játékos állítólag jól van, hármuknak nincsenek tünetei, egy valakinek viszont igen. A csapat jelenleg megpróbál értesíteni mindenkit, akivel Durant és három társa az elmúlt időszakban kapcsolatba került. Az egyik ilyen ember lehet Drake, aki a Page Six információ szerint házi karanténba vonult, miután megtudta, hogy Durant koronavírusos, mivel egy hete még együtt buliztak.


A rapper elvileg a torontói palotájában húzza ki a két hetes időszakot, amit ilyenkor tanácsos kivárni, mikor valaki olyannal érintkezik, aki fertőzött. Mondjuk ez itthon például mindenkinek ajánlott, biztos ami biztos.

{twitter}https://twitter.com/DrizzySource/status/1239753897067065355{/twitter}
(Complex, Index)

Hozzászólások

Érdekes lehet