Kövess minket

Bulvár

Drake házi karanténba vonul, miután a koronavírusos Kevin Duranttal bulizott

Drizzy visszavonult a torontói kastélyába.

Megosztva

Forrás:

Négy újabb NBA-játékosnál mutatták ki a koronavírust, mindannyian a Brooklyn Nets kosarasai, és köztük van az egyik legnagyobb szupersztár, Kevin Durant is. Ezzel már hétre emelkedett a koronás NBA playerek száma, korábban a Detroit Pistonsban játsszó Christian Woodról, a Utah Jazznél játszó Donovan Mitchellről, és a zéró páciensnek számító, Rudy Gobert-ről derült ki, hogy elkapták a vírust. Az NBA szezont amúgy úgy ahogy lefújták, miután kiderültek az első esetek.

A négy Nets játékos állítólag jól van, hármuknak nincsenek tünetei, egy valakinek viszont igen. A csapat jelenleg megpróbál értesíteni mindenkit, akivel Durant és három társa az elmúlt időszakban kapcsolatba került. Az egyik ilyen ember lehet Drake, aki a Page Six információ szerint házi karanténba vonult, miután megtudta, hogy Durant koronavírusos, mivel egy hete még együtt buliztak.

[instagram]B9mWjANFhcq[/instagram]
A rapper elvileg a torontói palotájában húzza ki a két hetes időszakot, amit ilyenkor tanácsos kivárni, mikor valaki olyannal érintkezik, aki fertőzött. Mondjuk ez itthon például mindenkinek ajánlott, biztos ami biztos.

[twitter]https://twitter.com/DrizzySource/status/1239753897067065355[/twitter]
(Complex, Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük