Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Drake mostantól egy saját gigászi magángéppel fog mindenhova repülni

Drake mostantól egy saját gigászi magángéppel fog mindenhova repülni

Offmedia- 2019.05.11. 15:00
Fő a környezetvédelem.
Hey, szeretnéd egy kicsit szegénynek érezni magad? Akkor 1. elég felmenned Instagramra (duh), 2. majd lecsekkolnod, mit csinál épp Drake. A kanadai rapper ugyanis bemutatta legújabb magángépét, az "Air Drake" elnevezésű járgányt, mely nem azok közül a kis szaros röppentyűk közül került ki, amelyek mellett a sztárok általában fotózkodnak, nem-nem, ez bizony egy ki-be-ba-szott Boeing.


A zenész által feltöltött videóból kiderül, hogy a magánrepcsi gyakorlatilag egy szárnyakkal rendelkező luxuslakás, amelyet állítása szerint nem bérel, és nem is oszt meg senkivel (saját barátain kívül persze). A Yahoo Finance írása viszont már úgy fogalmaz, Drake és a Cargojet "partnerségre léptek", ebből azért nem teljesen olvasható ki, hogy Drake letette-e a kemény pénzeket a repülőért, vagy valamiféle egyéb deal keretében kapta azt meg, de a végeredmény ugyanaz, ő egy Boeinggel utazgat majd, nekünk pedig marad a BKK.

A videó alatti kommentek közt több kolléga is gratulált a boss lépéshez, DJ Khaled például azt írta: "Emlékszem, mikor két évvel ezelőtt erről beszéltél, wow gratulálok tesó!". Rich The Kid szerint a videó nagyon motiválóan hat rá, Lil Yachty a vélhetően aranyból lévő fürdőszobát szeretné látni, MGK pedig csak pár agyeldobós emojival reagálta le a szerzeményt.

Hozzászólások