Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Egy évig tartana 6ix9ine tetkóinak eltávolítása, ha a bujkálást választja a szabadulása után

Egy évig tartana 6ix9ine tetkóinak eltávolítása, ha a bujkálást választja a szabadulása után

Offmedia- 2019.09.25. 16:27
De az átmeneti időszakra is lenne megoldás.
Nemrég részletesen végigvettük, hogy milyen opciói vannak 6ix9ine-nak, ha kiengedik a börtönből, miután több korábbi bandatársát felnyomta a bíróságon. Az egyik lehetősége, hogy egy tanúvédelmi program keretében elrejtőzik a világ és legfőképp a bosszúszomjas Blood tagok szemei elől, ehhez viszont teljesen meg kell változtatnia a stílusát, hisz egy szivárványhajú, agyontetovált srácot könnyen kiszúrnak még a legkisebb amerikai faluban is. 

Egy volt F.B.I. ügynök a New York Times-nak azt állította, hogy egy frizura és stílusváltás után könnyen el tudna bújni 69, de persze attól még mindig ott van a kérdés: mi lesz a tetkóival? Az állam elviekben fizeti az eltávolításukat, ha a rapper a tanúvédelmi programot választja, de a Complex utánajárt, hogy pontosan mennyi erőfeszítés is kéne ehhez.

Az oldal egy tetoválás-eltávolítás szakértővel ült le beszélgetni, egy bizonyos Kelly Rheel-lel, akinek a New York-i Flash Lab Laser Suite nevű klinikája többek között lézeres tetkóeltávolítással is foglalkozik. Kelly állítja, egyértelműen a lézer a leghatékonyabb módszer a tetoválások eltűntetésére, a folyamat viszont 69 esetében egy évig is eltarthatna. Számításai szerint olyan 100 és 150 ezer dollár (kb. 30-45 millió forint) közé saccolja a teljes munka árát, amit ugye, mint korábban említettük fizetne az állam, de azért mégiscsak szép summa.

"Egy évig tartana minimum a tetkói totális eltűntetése. Ezért a tanúvédelmi program egy picit nehézkes lenne a fiatalembernek, ha csak nem használ minden nap nagyon jó minőségű alapozót. Rengeteg model használ sminket, hogy eltűntesse a tetoválásait, miközen jár a lézeres kezelésekre" - mondta Kelly.

Hozzászólások

Érdekes lehet