Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Egyetlen kommenttel "semmisítette" meg Puzsér Róbertet ByeAlex

Egyetlen kommenttel "semmisítette" meg Puzsér Róbertet ByeAlex

Kócsi- 2020.01.04. 16:15

Hát végül ez is megtörtént, kérem szépen; Puzsér Róbert ezúttal nem jó emberrel húzott ujjat. A kritikus még múlt héten tett közzé egy rövid, de annál velősebb véleményvideót ByeAlex a magyar könnyűzenében folytatott ámokfutásáról, felróva neki, hogy míg anno, a Kedvesem idején egy szerethető, őszinte figuraként tűnt fel az Euróvíziós Dalfesztivál híg mezőnyében, mára félrehajította a Nietzsche összest és inkább, akiből, ahogy Robi fogalmaz: konzum hulladékgyáros képződött.

Puzsér szerint az önbizalomtól duzzadó popzenész az X-Faktorban végül szintet lépett, és kulturális prostituáltból a kamerák kereszttüzében pillanatok alatt kulturális megrontóvá szellemült át. Méghozzá azért (is), mert az amúgy tehetséges Manuelt lehúzta a nyavajgó, picsáskodó sztárocskák közé, pedig van itthon éppen elég hasonló szintű produkció már így is.

A Robi a touchét mégis az utolsó mondatai egyikével viszi be, amikor azt mondja: „(…) Magyarországnak ugyanis már van egy Majkája és van egy ByeAlexe, és ezt nem úgy értem, mintha Michael Kors karórája lenne, hanem úgy, mintha gyomorrákja.”

Innen indul a sztori, de még csak most indul be igazán: Alex a videó publikálását követően egy vicceskedő kommentben szúrt (volna) oda Puzsérnak, amelyben azt írja, hogy szívesen ad neki pénzt - 20 ezer forintot - a reklámért, mert ugye a negatív reklám is reklám, őt meg egy rakás ember szereti már úgy is.

Ezek után nem maradt más hátra, Puzsér jött a rekontrával, vagyis egy hosszúra nyúlt Facebook bejegyzéssel ma reggel, amiben fehér zászlót lengetve ismeri el, hogy ByeAlex simán beletaposta az anyaföldbe, hiszen egy valamirevaló fenyegetőző üzenet, vagy egy maníros Szabó Péter idézet helyett csak ezt a valamit, ezt az elképesztően vagány hozzászólást érdemelte ki. Szomorkásan meg is jegyzi:

„Alex azonban oda sújtott, ahol igazán fáj: tudomásomra hozta, hogy ő tele van pénzzel, én meg nem. Bevallom, megsemmisítő volt nagy nyilvánosság előtt értesülni erről, hisz amint Lázár János megmondta: kinek mije van, annyit is ér.”

Reméljük tovább nem fajul ez a csörte.

Hozzászólások