Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Elárverezik Snoop Dogg morzsiját és Tupac Shakur polaroid képeit

Elárverezik Snoop Dogg morzsiját és Tupac Shakur polaroid képeit

Offmedia- 2019.11.14. 13:34
Újabb hiphop memorabíliák kerülnek kalapács alá.
Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne árverezzenek el valamit, ami korábban Tupac Shakur birtokában volt, legyen szó az egyik volt kocsijáról, papírra firkantott dalszövegéről, szerelmes leveléről, vagy akármi másról, amit csak elő lehet rángatni. Hát, eltelt egy újabb hét, most pedig ritka 2Pac polaroid fotókra lehet lecsapni, sok más hiphop relikvia mellett.

The Gotta Have Rock and Roll Auctions aukciós oldalnak külön hiphop szekciója van, itt pedig közel 100 különböző tárgy közül lehet választani, amiben a legalapabb, autogrammal ellátott dalszövegektől kezdve, olyan furcsa tárgyakig jutunk, mint Snoop Dogg saját bejáratú fűmorzsolója, ami valójában egy kávédaráló, csak a rapper annyit tép, hogy egy pici morzsi már nem is elég neki. A különleges grinderért 1500 és 2500 dollár között remélnek az oldalnál.

Szintén meg lehet vásárolni
The Notorious B.I.G."Hypnotize" kislemezének aláírt verzióját, amit még a kaliforniai KYLD WILD 107.7 FM rádiócsatorna stúdiójában firkantott alá, mindössze négy nappal a halála előtt. 40 és 50 ezer dollár közötti licitet várnak tőle.

És akkor itt van az aukciók rap királya, 2Pac, akinek két polaroidját is meg lehet vásárolni, az egyik egy személyesebb darab, a másikon pedig fegyveres figurákkal látható együtt.


(HipHopDX)

Hozzászólások

Érdekes lehet