Keresés

Floyd Mayweather lánya NBA YoungBoy gyerekével terhes

Offmedia- 2020.11.02. 16:35
A bokszoló kijelentette, nem akar beleszólni lánya életébe.
Iyanna "Yaya" Mayweather terhes, az apa pedig minden bizonnyal barátja (ex-barátja?), a Baton Rouge-i gengszterrapper, YoungBoy Never Broke Again

Floyd Mayweather lánya még nem beszélt ugyan a várandósságáról, de pletykaként már egy ideje kering, hogy terhes, szeptember végén pedig egy Instagram Live során az igen nagy hasa is látható volt, így gyakorlatilag szavak se kellettek hozzá, hogy az emberek összerakják a képet. Yayát azóta többször is terhes hasával videózták le, most pedig egy a Hollywood Unlocked-nak adott interjúban apja is reagált a hírre, igaz elég diplomatikusan.


"A legjobbat akarom a lányomnak. Ha ettől lesz boldog, akkor én és az anyja is boldogok vagyunk. Nem akarunk belemászni a személyes dolgaiba. Onnantól kezdve, hogy elköltözött, minden csak rá és a párjára tartozik" - mondta a visszavonult profi ökölvívó.

Yaya és YoungBoy egy elég heves párkapcsolatban éltek, melynek egyik legdurvább pillanata az volt, mikor Yaya féltékenységből megkéselte a rapper egyik exétYoungBoynak amúgy eddig hét gyermeke van, hat különböző anyukától, ez lesz tehát a nyolcadik.

(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet