Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Folytatódik Lil Yachty bizarr "tehetségkutatója": most épp pisit ivott az egyik rajongója pénzért cserébe

Folytatódik Lil Yachty bizarr "tehetségkutatója": most épp pisit ivott az egyik rajongója pénzért cserébe

Offmedia- 2020.04.07. 22:07
És több tízezren nézték élőben.
Szintet lépett, vagy mondjuk úgy, inkább süllyedt Lil Yachty Insta Live-on közvetített "tehetségkutatója", melynek során a rajongói vállalnak be őrült kihívásokat. A karantén okozta unalomból indult ökörködés még március végén indult, akkor a rapper arról posztolt, hogy hajlandó pénzt fizetni azoknak a fanjainak, akik bevállalnak pár extrém dolgot. Így jött össze a kotonevéstől kezdve a szemöldökborotválásig sok minden, de a legutóbbi epizód még ezeken is túlment.

Vasárnap ugyanis valaki a WC-ből kimert pisijét itta meg több tízezer öklendező néző előtt, potom 500 dollárért, tehát kb. 164 ezer forintért cserébe. A srác először csak egy kis kóstolót vállal be, majd miután Yachty mondogatja neki, hogy menni fog az, keményen legurgulázza a sárgát.

Az eset után többen beszóltak a rappernek, hogy talán egy járvány alatt, amelyben naponta több ezren halnak meg a világon, lehetne benne kicsit több empátia, és talán nem kéne pisát itatnia a fanjaival, pénzért cserébe, mintha valami beteg beavató buliban lennénk. Yachty erre Twitteren úgy reagált, hogy nem az ő ötlete volt a pisinyakalás, a srácnak kellett a pénz, ezért vállalt be ennyire szélsőséges dolgot.

Reméljük következőleg nem vágja le senki a lábát, vagy ugrik le az ötödikről egy kis könnyű pénz reményében.


(HipHopDX)

Hozzászólások

Érdekes lehet