Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kanye West azt állítja, a felesége diliházba akarta dugni első kampányeseménye után

Kanye West azt állítja, a felesége diliházba akarta dugni első kampányeseménye után

Szaghmeiszter Máté- 2020.07.21. 15:48
Ye Twitteren fakadt ki.

Forrás: Kersner Máté edit
Hétfő este Kanye West Twitteren élte ki magát egy rakás posztban, melyben Drake, a felesége, Kim Kardashian, anyósa, Kris Jenner, a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour, Shia LaBeouf színész, Bill Cosby, és még jó pár másik ember neve feljött.

Kanye a kiakadásnak is beillő posztcunamit egy nappal az első, igen érdekesre sikeredett dél-karolinai kampányeseménye után vágta le. A legmeredekebb kijelentése mindenképp az volt, hogy állítása szerint Kim Kardashian és Kris Jenner orvost akartak hívni hozzá, sőt "be akarták záratni egy orvossal együtt" - saját szavai szerint. "Mindenki tudja, hogy a "Tűnj El" című film rólam szól" - tette hozzá Kanye, majd azt is bedobta, hogy az anyósa ne jöjjön a gyerekei közelébe, miután megpróbálta "bezáratni" őt. A tweeteket azóta törölte.

A dolgot elvileg pont a nemrég megtartott kampányesemény katalizálta, ahol Kanye többek közt sírva mesélte el, hogy majdnem elvetették első lányukat. A családja eközben úgy érzi, hogy egy újabb bipoláris epizódot szenved el Ye, és aggódnak a mentális egészségéért.

Habár ezt Westnél csak halkan szabad megjegyezni, de miután lenyugodott, belengette, hogy pénteken érkezik DONDA című új albuma, melynek a dallistáját is kiposztolta, de erre azért nem vennénk mérget, hogy tényleg megvalósul. 


(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet