Kövess minket

Bulvár

Kanye West azt állítja, a felesége diliházba akarta dugni első kampányeseménye után

Ye Twitteren fakadt ki.

Megosztva

Forrás: Kersner Máté edit

Hétfő este Kanye West Twitteren élte ki magát egy rakás posztban, melyben Drake, a felesége, Kim Kardashian, anyósa, Kris Jenner, a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour, Shia LaBeouf színész, Bill Cosby, és még jó pár másik ember neve feljött.

Kanye a kiakadásnak is beillő posztcunamit egy nappal az első, igen érdekesre sikeredett dél-karolinai kampányeseménye után vágta le. A legmeredekebb kijelentése mindenképp az volt, hogy állítása szerint Kim Kardashian és Kris Jenner orvost akartak hívni hozzá, sőt „be akarták záratni egy orvossal együtt” – saját szavai szerint. „Mindenki tudja, hogy a „Tűnj El” című film rólam szól” – tette hozzá Kanye, majd azt is bedobta, hogy az anyósa ne jöjjön a gyerekei közelébe, miután megpróbálta „bezáratni” őt. A tweeteket azóta törölte.

A dolgot elvileg pont a nemrég megtartott kampányesemény katalizálta, ahol Kanye többek közt sírva mesélte el, hogy majdnem elvetették első lányukat. A családja eközben úgy érzi, hogy egy újabb bipoláris epizódot szenved el Ye, és aggódnak a mentális egészségéért.

Habár ezt Westnél csak halkan szabad megjegyezni, de miután lenyugodott, belengette, hogy pénteken érkezik DONDA című új albuma, melynek a dallistáját is kiposztolta, de erre azért nem vennénk mérget, hogy tényleg megvalósul. 

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1285433509142650881[/twitter]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük