Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kanye West meg akarja változtatni a nevét Keresztény Milliárdos Zseni Kanye West-re

Kanye West meg akarja változtatni a nevét Keresztény Milliárdos Zseni Kanye West-re

Offmedia- 2019.11.08. 14:29
Egy újabb átlagos nap Ye életében.
Kanye West volt a meglepetés vendég a New York-i Fast Company innovációs fesztiválon, ahol a Yeezy cipők egyik dizájnerével, Steven Smith-tel beszélgetett. Persze nem Ye-ről lenne szó, ha nem mondott volna pár meredek dolgot.

"Amikor az emberektől azt hallom, hogy durva, ha milliárdosnak nevezed saját magadat, azt szoktam válaszolni, hogy lehet hivatalosan megváltoztatom a nevemet Keresztény Milliárdos Zseni Kanye West-re egy teljes évig, akkor talán felfogják" - hangzott el többek között emberünk szájából.

Kanye hozzátette, hogy hiába mutatott a Forbes magazinnak egy 890 millió dolláros számlát, amit ő állított ki, még ezután sem hivatkoztak rá milliárdosként a róla szóló cikkben.

Az új albumával a keresztény slágerlistákat is meghódító rapper a jövőbeni amerikai elnöki pozícióról sem mondott le.

"Amikor 2024-ben elindulok az elnöki székért..." - kezdte mondandóját, amire felröhögött a közönség. "Most mit nevettek? Rengeteg új munkahelyet teremtünk majd. Lehet láttok olyan szalagcímeket, hogy Kanye West őrült, de minden harmadik fekete börtönben van, és a sztárok is a saját maguk börtönében vannak, mivel nem mondhatnak semmit, nincs véleményük, mert félnek!" - mondta Ye.

Alább meg lehet nézni a teljes beszélgetést.

(NME)

Hozzszlsok

rdekes lehet