Kövess minket

Bulvár

Kanye West meg akarja változtatni a nevét Keresztény Milliárdos Zseni Kanye West-re

Egy újabb átlagos nap Ye életében.

Megosztva

Forrás:

Kanye West volt a meglepetés vendég a New York-i Fast Company innovációs fesztiválon, ahol a Yeezy cipők egyik dizájnerével, Steven Smith-tel beszélgetett. Persze nem Ye-ről lenne szó, ha nem mondott volna pár meredek dolgot.

„Amikor az emberektől azt hallom, hogy durva, ha milliárdosnak nevezed saját magadat, azt szoktam válaszolni, hogy lehet hivatalosan megváltoztatom a nevemet Keresztény Milliárdos Zseni Kanye West-re egy teljes évig, akkor talán felfogják” – hangzott el többek között emberünk szájából.

Kanye hozzátette, hogy hiába mutatott a Forbes magazinnak egy 890 millió dolláros számlát, amit ő állított ki, még ezután sem hivatkoztak rá milliárdosként a róla szóló cikkben.

Az új albumával a keresztény slágerlistákat is meghódító rapper a jövőbeni amerikai elnöki pozícióról sem mondott le.

Amikor 2024-ben elindulok az elnöki székért…” – kezdte mondandóját, amire felröhögött a közönség. „Most mit nevettek? Rengeteg új munkahelyet teremtünk majd. Lehet láttok olyan szalagcímeket, hogy Kanye West őrült, de minden harmadik fekete börtönben van, és a sztárok is a saját maguk börtönében vannak, mivel nem mondhatnak semmit, nincs véleményük, mert félnek!” – mondta Ye.

Alább meg lehet nézni a teljes beszélgetést.

[vembed youtube=”ihfG8qlhW04″ ](NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük