Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Koncert közben veszítette el Pusha T vagyonokat érő karkötőjét, amit aztán az egyik rajongója talált meg és adott vissza neki

Koncert közben veszítette el Pusha T vagyonokat érő karkötőjét, amit aztán az egyik rajongója talált meg és adott vissza neki

Kócsi- 2018.12.17. 12:08
Vannak még rendes emberek.

Pusha T szíve a rap mellett a méregdrága ékszerekért is dobog, kedvencei a Cartier által készített aranykarkötők, melyekből otthonában egész komoly gyűjteményt halmozott már fel. Kollekciójának egyik féltve őrzött darabja viszot majdnem Hollandiában maradt a múlt héten, miután a DAYTONA című lemezével turnézó rapper amszterdami fellépése során elhagyta azt. Pontosabban koncert közben leesett a csuklójáról és valahol a közönség sorai között landolt. Pusha szerencséjére jó kezekbe került az ékszer, egy lelkiismeretes rajongója ugyanis még a szett közben visszaadta neki a hírek szerint megközelítőleg két millió (!) forintot érő karkötőt.

A rapper annyira meghatódott a nemes gesztust követően, hogy a becsületes megtalálót felhívta a színpadra és ott mondott köszönetet neki. Később még Instára is posztolt egy képet kettőjükről.


A legolcsóbb Cartier karkötő amúgy 4500 dollárba kerül, King Push - saját elmondása alapján - azonban csak 6300 dollár feletti darabokkal rendelkezik.

Hozzászólások

Érdekes lehet