Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lánytestvére disseli be Bluefacet egy balul sikerült családi látogatás miatt

Lánytestvére disseli be Bluefacet egy balul sikerült családi látogatás miatt

Kócsi- 2019.07.24. 12:10
A rapper kidobta házából a tesót és édesanyjukat.

Sötétkék viharfelhők tornyosulnak Blueface feje felett: nem elég, hogy a napokban az internet egy része apró darabokra szedte, az "én vagyok a leglírikusabb rapper" kijelentését követően, erre még az amúgy influencerként tevékenykedő lánytestvére is bedisseli egy igencsak kínos családi összezörrenés okán. Mindeközben két - azaz kettő - barátnője közül az egyik elhagyta, ez viszont csak mellékszál az események sodrában, bár kétségkívül megérne egy külön misét ez is.

Most az emíltett dissről lesz szó, mivel a hiphop világában viszonylag ritkán fordul elő, hogy családtagok találnák be egymást, pláne egy kis perpatvar miatt. Történt ugyanis, hogy a tesó és az édesanya egy hetes látogatóba érkezett Bluefacehez, a családi idill azonban nem tartott sokáig, mert a rapper néhány nap elteltével mindkettőjüket kivágta az otthonából. A dicstelen távozást megelőző civakodásról - melyben még egy rúgás is elszabadul - az anyuka élőben tudósított, így megtudjuk mutatni nektek, íme:


Bluefacet egyébként rengetegen kritizálták a felvételt látván, ezért tegnap egy interjúban próbálta valamelyest tisztázni magát. Ebben elmondta, édesanyja teljesen átvette az uralmat a házban az ott tartózkodása alatt, folyton parancsolgatott neki, pedig elvileg csak segíteni ment volna, míg testvére a két - azaz kettő - barátnőjével oltogatta megállás nélkül.

A végkifejlett már ismert, arra ellenben kevesen számítottak, hogy majd a lánytesó is megszólal a pikk-pakk virálissá váló balhé kapcsán - rapper famíliákban megszokott módon, diss trekkben üzenve a szerinte kétszínű, nem túl családcentrikus Bluefacenek.

Sajnos a teljes szám még nincs kész, de egy rövid részletet alább hallgathattok belőle.

Hozzászólások