Kövess minket

Bulvár

Lánytestvére disseli be Bluefacet egy balul sikerült családi látogatás miatt

A rapper kidobta házából a tesót és édesanyjukat.

Megosztva

Forrás:

Sötétkék viharfelhők tornyosulnak Blueface feje felett: nem elég, hogy a napokban az internet egy része apró darabokra szedte, az „én vagyok a leglírikusabb rapper” kijelentését követően, erre még az amúgy influencerként tevékenykedő lánytestvére is bedisseli egy igencsak kínos családi összezörrenés okán. Mindeközben két – azaz kettő – barátnője közül az egyik elhagyta, ez viszont csak mellékszál az események sodrában, bár kétségkívül megérne egy külön misét ez is.

Most az emíltett dissről lesz szó, mivel a hiphop világában viszonylag ritkán fordul elő, hogy családtagok találnák be egymást, pláne egy kis perpatvar miatt. Történt ugyanis, hogy a tesó és az édesanya egy hetes látogatóba érkezett Bluefacehez, a családi idill azonban nem tartott sokáig, mert a rapper néhány nap elteltével mindkettőjüket kivágta az otthonából. A dicstelen távozást megelőző civakodásról – melyben még egy rúgás is elszabadul – az anyuka élőben tudósított, így megtudjuk mutatni nektek, íme:

[instagram]BzXOmnYhYgJ[/instagram]
Bluefacet egyébként rengetegen kritizálták a felvételt látván, ezért tegnap egy interjúban próbálta valamelyest tisztázni magát. Ebben elmondta, édesanyja teljesen átvette az uralmat a házban az ott tartózkodása alatt, folyton parancsolgatott neki, pedig elvileg csak segíteni ment volna, míg testvére a két – azaz kettő – barátnőjével oltogatta megállás nélkül.

A végkifejlett már ismert, arra ellenben kevesen számítottak, hogy majd a lánytesó is megszólal a pikk-pakk virálissá váló balhé kapcsán – rapper famíliákban megszokott módon, diss trekkben üzenve a szerinte kétszínű, nem túl családcentrikus Bluefacenek.

Sajnos a teljes szám még nincs kész, de egy rövid részletet alább hallgathattok belőle.

[instagram]B0P5kHqn8oB[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés