Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Letartóztatták 6ix9ine-t a New York-i repülőtéren, amiért állítólag fojtogatott egy 16 éves fiút

Letartóztatták 6ix9ine-t a New York-i repülőtéren, amiért állítólag fojtogatott egy 16 éves fiút

Offmedia- 2018.07.12. 13:56
Az eset anno Texasban történt.
Őrizetbe vették
6ix9ine-t, igazi nevén Daniel Hernandezt a New York-i rendőrök, miután elfogatóparancsot adtak ki a rapper ellen Texasban egy fiatal fiú bántalmazása miatt - írja a TMZ-re hivatkozva a Pitchfork.

A letartóztatás szerdán történt a New York-i JFK repülőtéren, Tekashi épp az európai turnéjáról ért haza. Az elfogatóparancsot egy januári összetűzés miatt adták ki a rapper ellen. 6ix9ine Ugly God-dal együtt tartott közönségtalálkozót egy houstoni bevásárlóközpontban, erre az eseményre ment el a 16 éves Santiago Albarran is, szüleivel. A NYC rapper viszont végül autogram helyett fojtogatni kezdte a srácot, állítása szerint azért mert a fiú direkt provokálta, beszólogatott neki. Később a Albarran családja feljelentést tett a rendőrségen.

Nem ez az első eset, hogy a rapper szembe kerül a törvénnyel, korábban már egy kiskorúval való állítólagos szexuális kapcsolat miatt is nyomoztak utána, de letartóztatták jogsi nélküli vezetés miatt is, és a tágabb társaságában lövöldözések is előfordultak. Valószínűleg ezért léptek most a New York-i rendőrök az amúgy csak szabálysértésként elkönyvelt esetben.

Hozzászólások