Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lövöldözésbe keveredett NBA YoungBoy, egy ember meghalt, a rapper barátnője megsérült

Lövöldözésbe keveredett NBA YoungBoy, egy ember meghalt, a rapper barátnője megsérült

Offmedia- 2019.05.13. 11:32
Egyelőre nincsenek meg az elkövetők.
Rálőttek NBA YoungBoy társaságára a Miami közelében található Trump Beach Resorton, a rapper nem sérült meg, de legalább egy ember meghalt, míg YoungBoy barátnőjét kórházba szállították - írja a TMZ.

A lövések vasárnap folyamán dördültek a tengerparti hotel közelében, a rapper szerepe a dologban egyelőre tisztázatlan, de szemtanúk elmondása szerint szimplán tüzet nyitottak ismeretlenek, rá és a sleppjére. A rendőrség megerősítette, hogy egy ember, aki amúgy egy szimpla járőkelő volt, életét vesztette a lövöldözésben, míg az oldalnak nyilatkozó források azt is tudni vélték, hogy Kay Marie, NBA YoungBoy barátnője megsérült, kórházba kellett szállítani.

A rendőrség elmondása szerint a közelben egy másik lövöldözés is történt, egyelőre vizsgálják, hogy a két eset összefügg-e. 

A rappert kihallgatták a rendőrök, majd órákkal később a lövöldözés után a Rolling Loud fesztiválon lépett fel. A koncertje után a hatóságok aztán mégis őrizetbe vették Youngboy-t, egyelőre nem tudni, hogy vádolják-e valamivel.

Hozzászólások