Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Megverték Missh-t Erdélyben, állítása szerint mert magyar

Megverték Missh-t Erdélyben, állítása szerint mert magyar

Offmedia- 2020.02.26. 14:01
"A szájbabaszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük!" - mondta a verés után egy videóban.
Bulizni indult péntek este Mr. Missh az erdélyi Székelyudvarhelyre, de a szórakozását először az őt eltávolító biztonsági őrök, majd egy hátulról érkező ütés vágta félbe.

A zenész estéjét már kora este 7-től lehetett követni különböző Instagram-sztorikban, de ekkortájt még minden békésén zajlott, ment a pezsgős italozgatás, erdélyi lányokra nyomulás, maximum emberünk volt egy kicsit hangos, de konfliktusnak nyoma sem volt a Mokka nevű szórakozóhelyen.

Aztán teltek-múltak az órák, és vélhetően az alkohol is szépen fogyott, egy a helyet figyelő biztonsági kamera felvétele szerint pedig Missh annyira elengedte magát, hogy mikor befejezte az egyik italát, a földhöz vágta utána a poharat. Ekkor jöttek oda hozzá a biztonsági őrök, és láthatólag kivezették a helyről.

Az utcán aztán ment az anyázás, meg a buzizás, de a konfliktusról csak sunyiban készített mobilfelvételek vannak, pontosan nem lehet kivenni mi történik.

Éjfél körül járunk időben, ekkor ütötte meg egy ismeretlen Missh-t hátulról, úgy, hogy vérezni kezdett. „Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg. Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájbabaszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. Érted? Ez a lényeg! Megbasznak, érted? Megbasznak a kurva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük” - mondta Missh egy újabb Instagram videóban, miközben törölgette le magáról a vért. A rapper a helyi rendőröket is szidta, amiért állítása szerint semmit sem tudnak csinálni, bezzeg, ha ott lenne vele a saját crewja, az elintézné a dolgokat. Miután hazaért, elmesélte egy újabb videóban, hogy a szemüvege és órája is tönkrement, ezért pedig felelni fognak a tettesek, de nem feljelenti őket a rendőrségen, hanem "ez meg lesz oldva" - mondta sejtelmesen. Állítása szerint azért bántották, mert ő magyar. 

Az Uh.ro portál beszélt a Mokka egyik munkatársával, aki tagadta, hogy a kikisérés közben sérült volna meg Missh, szerinte sérüléseit kint szerezhette, többet azonban nem mondhatott, mivel nyomozás folyik az ügyben, a rendőrség már igényelte a biztonsági felvételeket.

A zavaros ügy lecsengése után Missh Instagram posztban kért elnézést az erdélyiektől, amiért kollektíve szidta őket: "A video miatt elnézést kérek az Erdélyiektől. Mindig jó szívvel jöttem" - posztolta.(Uh.ro, 444)

Hozzászólások

Érdekes lehet