Kövess minket

Bulvár

Megverték Missh-t Erdélyben, állítása szerint mert magyar

„A szájbabaszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük!” – mondta a verés után egy videóban.

Megosztva

Forrás:

Bulizni indult péntek este Mr. Missh az erdélyi Székelyudvarhelyre, de a szórakozását először az őt eltávolító biztonsági őrök, majd egy hátulról érkező ütés vágta félbe.

A zenész estéjét már kora este 7-től lehetett követni különböző Instagram-sztorikban, de ekkortájt még minden békésén zajlott, ment a pezsgős italozgatás, erdélyi lányokra nyomulás, maximum emberünk volt egy kicsit hangos, de konfliktusnak nyoma sem volt a Mokka nevű szórakozóhelyen.

[vembed youtube=”STQ_P946JMg” ]Aztán teltek-múltak az órák, és vélhetően az alkohol is szépen fogyott, egy a helyet figyelő biztonsági kamera felvétele szerint pedig Missh annyira elengedte magát, hogy mikor befejezte az egyik italát, a földhöz vágta utána a poharat. Ekkor jöttek oda hozzá a biztonsági őrök, és láthatólag kivezették a helyről.

[vembed youtube=”TovPM0YdVOs” ]Az utcán aztán ment az anyázás, meg a buzizás, de a konfliktusról csak sunyiban készített mobilfelvételek vannak, pontosan nem lehet kivenni mi történik.

[vembed youtube=”8SNtJwB02DY” ]Éjfél körül járunk időben, ekkor ütötte meg egy ismeretlen Missh-t hátulról, úgy, hogy vérezni kezdett. „Ez van Erdélybe, ha eljövök bulizni, bazmeg. Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájbabaszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. Érted? Ez a lényeg! Megbasznak, érted? Megbasznak a kurva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük” – mondta Missh egy újabb Instagram videóban, miközben törölgette le magáról a vért. A rapper a helyi rendőröket is szidta, amiért állítása szerint semmit sem tudnak csinálni, bezzeg, ha ott lenne vele a saját crewja, az elintézné a dolgokat. Miután hazaért, elmesélte egy újabb videóban, hogy a szemüvege és órája is tönkrement, ezért pedig felelni fognak a tettesek, de nem feljelenti őket a rendőrségen, hanem „ez meg lesz oldva” – mondta sejtelmesen. Állítása szerint azért bántották, mert ő magyar. 

[vembed youtube=”RR5buHCcMl0″ ]Az Uh.ro portál beszélt a Mokka egyik munkatársával, aki tagadta, hogy a kikisérés közben sérült volna meg Missh, szerinte sérüléseit kint szerezhette, többet azonban nem mondhatott, mivel nyomozás folyik az ügyben, a rendőrség már igényelte a biztonsági felvételeket.

A zavaros ügy lecsengése után Missh Instagram posztban kért elnézést az erdélyiektől, amiért kollektíve szidta őket: „A video miatt elnézést kérek az Erdélyiektől. Mindig jó szívvel jöttem” – posztolta.

[instagram]B89PkIdpeBp[/instagram]

(Uh.ro, 444)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük