Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Nem elég, hogy mindkét állását elveszítette, még csalással is megvádolták a Kentuckyban élő Tupac Shakurt

Nem elég, hogy mindkét állását elveszítette, még csalással is megvádolták a Kentuckyban élő Tupac Shakurt

Kócsi- 2020.04.29. 14:12
De mit tehet az ember fia, ha tényleg így hívják.

Mindenféle felesleges maszlag helyett vágjunk is rögtön közepébe: Tupac Shakur él, és szakácsként dolgozik - vagyis dolgozott - a Kentucky államban található Lexington nevű kisvárosban. Na jó, természetesen nem az 1996-ban meggyilkolt legendás rapperről, hanem egy névrokonáról van szó, akit pont azért hurcoltak meg, mert úgy hívják, ahogy.

Történetünk főszereplője, a 46 éves Tupac Shakur néhány nap leforgása alatt elveszítette mindkét állását a koronavírus-járvány miatt, így nem maradt más választása, munkanélküli segélyért folyamodott.

Az igénylését azonban visszautasították, nem is akárhogy, egy élő sajtótájékoztató keretein belül: amikor az állam kormányzója, Andy Beshear a hamis igénylésekről, illetve azok számának megugrásáról beszélt az újságíróknak, külön kiemelte, hogy valaki a néhai rapper nevével töltötte ki a hivatalos dokumentumokat. A politikus hozzátette, biztos vicces kedvében volt a 2Pac nevében jelentkező illető, de a poén miatt nekik most sokkal több munkájuk van a hivatalban, át kell ugyanis nézniük az összes korábbi beadványt, hátha hasonló visszaélésekre bukkannak.

Egy helyi lap, a Kentucky.com viszont nem hagyta annyiban dolgot, és felkereste a munkanélküli szakácsot. Tupac, vagy, ahogy a barátai hívják - Malik, elmondta, mélységesen csalódott, mivel egy hónapja alig tudja fizetni a számláit, miközben egy óvatlan pillanatban még csalással is megvádolják nagy nyilvánosság előtt, pedig ő semmi rosszat nem tett.

Beshear kormányzó amint értesült a valós tényállásról rögtön felhívta emberünket, hogy elnézést kérjen tőle. Tupac simán elfogadta a bocsánatkérést, pénzt azonban továbbra sem utaltak neki.

Hozzászólások

Érdekes lehet