Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Offset bocsánatkérése miatt kellett félbeszakítani Cardi B koncertjét

Offset bocsánatkérése miatt kellett félbeszakítani Cardi B koncertjét

Offmedia- 2018.12.16. 19:04
Emberünk mindent megtesz a békülésért.
Offset új szintre emelte a Cardi B visszaszerzésére tett erőfeszítéseket. A Migos rapper tegnap videóüzenetben kért bocsánatot az állítólagos hűtlenségéért feleségétől, de 21 Savage és nemrégiben The Game is arra kérte a rapper csajszit, hogy fogadja vissza a férjét a kegyeibe. 

"Mindannyian elkövetjük a hibát, hogy nőknek írogatunk, vagy szórakoztatjuk őket, de mégsem csalt meg. Nem csalt meg, itt vannak az ünnepek, Offset pedig olyan Cardi nélkül, mint JAY-Z, Beyoncé nélkül. Ti együtt vagytok erősek, szeretlek titeket, újra együtt akarlak titeket látni" - mondta The Game Instán.


A netes üzengetések viszont nem igazán hozták meg a nagy összeborulást, ezért Offset személyesen jelent meg Cardi B egyik fellépésén. A rapper egy rózsákból kirakott "Fogadj vissza Cardi" üzenettel és egy giga fehér rózsacsokorral készült. Cardi ennek ellenére láthatóan kínosan érezte magát és nagyon nem örült, hogy a férje ilyen módon szakította félbe a koncertjét. "Csak annyit akarok mondani, sajnálom, drágám" - mondta Offset, amitől Cardi nem hogy megenyhült, hanem inkább felhúzta magát. Később leviharzott a színpadról.


Hozzászólások