Kövess minket

Bulvár

Offset bocsánatkérése miatt kellett félbeszakítani Cardi B koncertjét

Emberünk mindent megtesz a békülésért.

Megosztva

Forrás:

Offset új szintre emelte a Cardi B visszaszerzésére tett erőfeszítéseket. A Migos rapper tegnap videóüzenetben kért bocsánatot az állítólagos hűtlenségéért feleségétől, de 21 Savage és nemrégiben The Game is arra kérte a rapper csajszit, hogy fogadja vissza a férjét a kegyeibe. 

Mindannyian elkövetjük a hibát, hogy nőknek írogatunk, vagy szórakoztatjuk őket, de mégsem csalt meg. Nem csalt meg, itt vannak az ünnepek, Offset pedig olyan Cardi nélkül, mint JAY-Z, Beyoncé nélkül. Ti együtt vagytok erősek, szeretlek titeket, újra együtt akarlak titeket látni” – mondta The Game Instán.

[instagram]Brbir5-hR3r[/instagram]
A netes üzengetések viszont nem igazán hozták meg a nagy összeborulást, ezért Offset személyesen jelent meg Cardi B egyik fellépésén. A rapper egy rózsákból kirakott „Fogadj vissza Cardi” üzenettel és egy giga fehér rózsacsokorral készült. Cardi ennek ellenére láthatóan kínosan érezte magát és nagyon nem örült, hogy a férje ilyen módon szakította félbe a koncertjét. „Csak annyit akarok mondani, sajnálom, drágám” – mondta Offset, amitől Cardi nem hogy megenyhült, hanem inkább felhúzta magát. Később leviharzott a színpadról.

[vembed youtube=”3OqkmcsVCDI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés