Keresés

Offset: Tiszta stresszes vagyok, hiányzik Cardi B

Offmedia- 2020.10.10. 13:56
Ő nem válna.
Miközben Cardi B boldogan posztol arról, hogy már kvázi szingli, férjecskéje, Offset nagy űrt érez a szívében. A Migos rapperének megviseltségét egy róla megosztott videó alatti kommentelő említette meg, Offset pedig nem tagadta, sőt egyetértett. "Tényleg stresszes vagyok, hiányzik Mrs. WAP, csörögj rá a nevemben, de számkijelzés nélkül" - utalt a szeptemberben bejelentett válásuk okozta levertségre. Ez az első alkalom, hogy Offset reagált a válásról szóló hírekre.


Offset amúgy nem csak Insta kommentekben szomorkodik, hanem azért a háttérben cselekszik is, nemrég például egy előszülinapi ajándékként egy egész hirdetőtáblán kívánt boldog születésnapot Cardi B-nek, igaz olyan szöveggel, mintha azt lányuk, Kulture írta volna. "Köszönöm uram, imádom" - kommentálta Cardi a köszöntést.


Cardi korábban kibékíthetetlen ellentétekre, és a sok veszekedésre hivatkozott, hogy miért adta be a válókeresetet, de azt is megemlítette, hogy nem akarta megvárni, hogy Offset ismét megcsalja. Állítása szerint ettől még jó viszonyt ápolnak, vagy ahogy ő fogalmazott: "nem rossz ember ő, csak kicsit hülye".

(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet