Kövess minket

Bulvár

Offset: Tiszta stresszes vagyok, hiányzik Cardi B

Ő nem válna.

Megosztva

Forrás:

Miközben Cardi B boldogan posztol arról, hogy már kvázi szingli, férjecskéje, Offset nagy űrt érez a szívében. A Migos rapperének megviseltségét egy róla megosztott videó alatti kommentelő említette meg, Offset pedig nem tagadta, sőt egyetértett. “Tényleg stresszes vagyok, hiányzik Mrs. WAP, csörögj rá a nevemben, de számkijelzés nélkül” – utalt a szeptemberben bejelentett válásuk okozta levertségre. Ez az első alkalom, hogy Offset reagált a válásról szóló hírekre.

[instagram]CGInHO-BkgI[/instagram]
Offset amúgy nem csak Insta kommentekben szomorkodik, hanem azért a háttérben cselekszik is, nemrég például egy előszülinapi ajándékként egy egész hirdetőtáblán kívánt boldog születésnapot Cardi B-nek, igaz olyan szöveggel, mintha azt lányuk, Kulture írta volna. “Köszönöm uram, imádom” – kommentálta Cardi a köszöntést.

[instagram]CGIprZZApy5[/instagram]
Cardi korábban kibékíthetetlen ellentétekre, és a sok veszekedésre hivatkozott, hogy miért adta be a válókeresetet, de azt is megemlítette, hogy nem akarta megvárni, hogy Offset ismét megcsalja. Állítása szerint ettől még jó viszonyt ápolnak, vagy ahogy ő fogalmazott: “nem rossz ember ő, csak kicsit hülye“.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük