Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Soulja Boy szappanboltja megtriplázta a bevételeit a koronavírus elterjedése óta

Soulja Boy szappanboltja megtriplázta a bevételeit a koronavírus elterjedése óta

Offmedia- 2020.03.12. 21:13
Igen, a rapper már nem csak konzolokat és mobilokat árul, de szappanboltja is van.
Soulja Boy ismét bebizonyította, hogy született vállalkozó. A rapper árult már "saját" márkás konzolt, okosórát, vezeték nélküli fülhallgatót, sőt még saját közösségi oldala is van, most viszont sajnálatos módon a koronavírus járvány kellett ahhoz, hogy gyakorlatilag berobbanjon az egyik befektetése.

A TMZ írása szerint Soulja "The Soap Shop" nevű különleges szappanokat áruló webshopja megtriplázta a bevételeit, mióta az a fránya COVID-19 mindenkit arra kényszerít, hogy megszállottan kezet mosson. A céget amúgy nem Soulja alapította, talán pont ezért nem az a neve, hogy "Soulja Soap",  ő szimplán csak egy befektető, de ennek ellenére ő is örülhet annak, hogy a shop pár száz eladott termék helyett már ezres tételben szállít ki a vevőknek, állításuk szerint olcsón előállított, de minőségi szappanokat.


A The Soap Shop amúgy a bevételei egy részét jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel. A rapper egy rádióinterjúban nemrég amúgy ejtett pár szót a zenei karrierjén túli befektetéseiről, mint mondta: "Ha betörsz a zenebizniszbe, elkezdesz másfelé is terjeszkedni, vágod mire gondolok? Másféle dolgokba is belefogsz, kipróbálsz ezt-azt".

Hozzászólások

Érdekes lehet