Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • T.I. évente elkíséri a lányát a nőgyógyászhoz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még szűz

T.I. évente elkíséri a lányát a nőgyógyászhoz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még szűz

Offmedia- 2019.11.07. 18:38
A szűzhártyacsekkolásból nagy botrány lett.
Atlantai rapper, T.I. nemrég egy podcast beszélgetés során elárulta, hogy mikor a lánya évente meglátogatja a nőgyógyászát, akkor oda ő is elkíséri, mert meg akar róla bizonyosodni, hogy még szűz. A lánya, Deyjah Harris amúgy most 18 éves.

T.I. - azoknak akik nem ismernék - volt az egyike azon előadóknak, Jeezy és Gucci Mane mellett, akik elterjesztették széles körben a trap zenét, a rappernek tíz stúdióalbuma jelent meg, de színészként is kipróbálta magát, szerepelt az "Amerikai gengszter"-ben, és "A Hangya" című Marvel filmben is, legutóbb pedig a Netflixen futó Rhythm + Flow hiphop-tehetségkutató egyik zsűritagjaként lehetett látni.

A szűz téma a
Ladies Like Us podcastban került elő, mikor arról kérdezték a rappert, hogy ő miként kezeli a szexuális felvilágosítás témáit a gyerekeinél. 

"Nem csak hogy beszélünk róla, de a lányommal évente elmegyünk a nőgyógyászhoz, hogy lecsekkoljuk, ép-e még a szűzhártyája. Igen, én is vele megyek...annyit mondhatok, 18 éves, és jelenleg még megvan a szűzhártyája"


T.I. hozzátette, hogy tudja, hogy nem csak a szextől szakadhat ki a szűzhártya, de állítása szerint a lánya semmi olyan tevékenységet nem végez, például lovaglás, vagy motorozás, ami miatt kiszakadhatna, tehát nála ez az éves vizit a szűzességről szól.

A rapper szavainak elég erős visszhangja lett, utólag ki is vágták az ominózus mondatait a podcastből. Iggy Azalea, T.I. korábbi mentoráltja szerint a rappernek kezeltetnie kéne magát. Twitteren pedig több százan elítélték T.I. kontrollmániás hozzállását, ebből többet a lánya is belájkolt, tehát ő sem örömmel oszthatja meg az infót az apjával, hogy mi a helyzet a szűzhártyájával.

(The Guardian)

Hozzászólások

Érdekes lehet