Kövess minket

Bulvár

T.I. évente elkíséri a lányát a nőgyógyászhoz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még szűz

A szűzhártyacsekkolásból nagy botrány lett.

Megosztva

Forrás:

Atlantai rapper, T.I. nemrég egy podcast beszélgetés során elárulta, hogy mikor a lánya évente meglátogatja a nőgyógyászát, akkor oda ő is elkíséri, mert meg akar róla bizonyosodni, hogy még szűz. A lánya, Deyjah Harris amúgy most 18 éves.

T.I. – azoknak akik nem ismernék – volt az egyike azon előadóknak, Jeezy és Gucci Mane mellett, akik elterjesztették széles körben a trap zenét, a rappernek tíz stúdióalbuma jelent meg, de színészként is kipróbálta magát, szerepelt az „Amerikai gengszter”-ben, és „A Hangya” című Marvel filmben is, legutóbb pedig a Netflixen futó Rhythm + Flow hiphop-tehetségkutató egyik zsűritagjaként lehetett látni.

A szűz téma a Ladies Like Us podcastban került elő, mikor arról kérdezték a rappert, hogy ő miként kezeli a szexuális felvilágosítás témáit a gyerekeinél. 

„Nem csak hogy beszélünk róla, de a lányommal évente elmegyünk a nőgyógyászhoz, hogy lecsekkoljuk, ép-e még a szűzhártyája. Igen, én is vele megyek…annyit mondhatok, 18 éves, és jelenleg még megvan a szűzhártyája”

T.I. hozzátette, hogy tudja, hogy nem csak a szextől szakadhat ki a szűzhártya, de állítása szerint a lánya semmi olyan tevékenységet nem végez, például lovaglás, vagy motorozás, ami miatt kiszakadhatna, tehát nála ez az éves vizit a szűzességről szól.

A rapper szavainak elég erős visszhangja lett, utólag ki is vágták az ominózus mondatait a podcastből. Iggy Azalea, T.I. korábbi mentoráltja szerint a rappernek kezeltetnie kéne magát. Twitteren pedig több százan elítélték T.I. kontrollmániás hozzállását, ebből többet a lánya is belájkolt, tehát ő sem örömmel oszthatja meg az infót az apjával, hogy mi a helyzet a szűzhártyájával.

(The Guardian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés