Keresés


Travis Scott és Kylie Jenner hamarosan összeházasodnak

Offmedia- 2018.12.20. 17:39
Még nem találta ki, hogyan legyen a leánykérés.
Travis Scott került fel a Rolling Stone magazin legújabb számának borítójára, ennek megfelelően pedig egy hosszabb anyag is megjelent róla, melyben mesél az elkerülhetetlen házasságáról Kylie Jennerrel, és Kanye West "Trumpos korszakát" is kommentálja.

"Hát figyelj, én megmondtam neki, hogy nyugodj le tesó" - La Flame állítása szerint így reagált arra, hogy Kanye West gyakorlatilag körülrajongta Donald Trumpot az elmúlt egy évben. "Meg kellett értenie, hogy fiatal fekete srácok néznek fel rá, és tartják nagyra a korábbi zenéiben közvetített üzeneteket, ezután pedig totál össze lehettek zavarodva" - mesélte Travis, aki ezt Ye-nek is megmondta, mikor a polihisztor rapper felhívta őt a Trump rajongása csúcsán.

Az interjú egy másik részén elárulta, hogy a "Stargazing" című saját száma a jelenlegi kedvenc zenéje, de természetesen szóba jött Kylie Jennerrel való kapcsolata is, melyet új szintre akar emelni. "Hamarosan összeházasodunk, csak fel kell bátorodnom, menő módon kell megkérnem a kezét." A rapper azt is hozzátette, hogy szerinte sokan félreismerik Kylie-t, pedig ahogy fogalmazott a barátnője "the coolest motherfucker".

A teljes cikket itt lehet elolvasni.

Hozzászólások