Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Vakvágányra futott Kanye West és Kim Kardashian házassága

Vakvágányra futott Kanye West és Kim Kardashian házassága

Offmedia- 2021.01.06. 13:39
Közel kerültek a váláshoz.
Kanye West és Kim Kardashian válnak - robbantotta a bombát a New York Post nemrégiben, de egyelőre azért ne temessük a házasságukat, hisz a TMZ saját információ szerint még nincs teljesen lezárva a kapcsolat.

Mint a NYP alá tartozó Page Six megírta, több a párhoz közel álló forrás is azt állítja, befuccsolt Kanye és Kim házassága, és a válás "elkerülhetetlen". "Nem verik nagy dobra, de vége. Kim még a sztár válóügyvédet, Laura Wassert is felbérelte" - mondta a forrás.

Kim és Kanye egy jó ideje külön élnek, Kim a gyerekekkel együtt a calabasasi házukban, míg Kanye a wyomingi tanyáján. 2020 igen nehéz év volt számukra, politikailag és életmódban is eltávolodtak egymástól, nyáron mi is megírtuk, hogy válságba került a házzasságuk, miután Kanye az elnöki kampánya során mondott egypár meredek dolgot. Kim mostanában a jeggyűrűjét sem viseli, de az is beszédes, hogy a legutóbbi, szokásos karácsonyi fotókról is lemaradt Ye, vélhetően azért, mert külön töltötte az ünnepeket a családjától.


Mindezek ellenére a TMZ a saját információira hivatkozva azt írja, hogy a pár továbbra is házassági tanácsadásra jár, és egyelőre nincs végleges döntés a válással kapcsolatban, semmilyen hivatalos papír nem lett ezzel kapcsolatban beadva, de egyértelműen feljött már, mint eshetőség. 

Kanye West és Kim Kardashian 2014 májusában házasodtak össze, négy közös gyermekük van.

Hozzszlsok

rdekes lehet