Kövess minket

Bulvár

Vakvágányra futott Kanye West és Kim Kardashian házassága

Közel kerültek a váláshoz.

Megosztva

Forrás:

Kanye West és Kim Kardashian válnak – robbantotta a bombát a New York Post nemrégiben, de egyelőre azért ne temessük a házasságukat, hisz a TMZ saját információ szerint még nincs teljesen lezárva a kapcsolat.

Mint a NYP alá tartozó Page Six megírta, több a párhoz közel álló forrás is azt állítja, befuccsolt Kanye és Kim házassága, és a válás „elkerülhetetlen”. „Nem verik nagy dobra, de vége. Kim még a sztár válóügyvédet, Laura Wassert is felbérelte” – mondta a forrás.

Kim és Kanye egy jó ideje külön élnek, Kim a gyerekekkel együtt a calabasasi házukban, míg Kanye a wyomingi tanyáján. 2020 igen nehéz év volt számukra, politikailag és életmódban is eltávolodtak egymástól, nyáron mi is megírtuk, hogy válságba került a házzasságuk, miután Kanye az elnöki kampánya során mondott egypár meredek dolgot. Kim mostanában a jeggyűrűjét sem viseli, de az is beszédes, hogy a legutóbbi, szokásos karácsonyi fotókról is lemaradt Ye, vélhetően azért, mert külön töltötte az ünnepeket a családjától.

[instagram]CJPxWPIAy27[/instagram]
Mindezek ellenére a TMZ a saját információira hivatkozva azt írja, hogy a pár továbbra is házassági tanácsadásra jár, és egyelőre nincs végleges döntés a válással kapcsolatban, semmilyen hivatalos papír nem lett ezzel kapcsolatban beadva, de egyértelműen feljött már, mint eshetőség. 

Kanye West és Kim Kardashian 2014 májusában házasodtak össze, négy közös gyermekük van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés