Keresés

Wiz Khalifa: A lean halál béna

Offmedia- 2017.11.12. 17:41
9429
A pittsburghi rappernek megvan a véleménye a lila italról.
Egyre több rapper szólal fel a hiphop közösségen belül a lean, azaz a kodeines köptető és a cukros italok keverékéből előállított drog ellen. Wiz Khalifa a legújabb ilyen rapper, miután videóban fejtette ki, hogy a lean iszonyat béna, és ezzel együtt nyilván azok is, akik használják. 

"Gondolkodtam egy kicsit. Mert szeretek gondolkodni" - kezdi Wiz egy hatalmas jointtal a kezében a mondandóját, "Tudjátok hogy van ez, ha egy csomó ember elkezd követni egy trendet, egyszer csak azon kapják magukat, hogy azt csinálják, amit mindenki más körülöttük. Így nem nagyon marad olyan, aki a mások oldalt képviselje, most viszont én leszek ez az ember. A lean béna. Na most azok, akik ennek ellenére szürcsölgetik ne sértődjenek meg. Ezt azoknak szánom, akik nem iszogatják. Legyetek rá büszkék! Mert a lean egyértelműen béna."

Wiz kiállása a lean ellen nem meglepő, tekintve, hogy egyre több rapperről derül ki, hogy rászokott a lila löttyre, többen pedig kórházba is kerültek már miatta. Lil Wayne például nem egy rohamon van túl, melyet sokan az állandó lean használatának tudnak be, Rick Ross is beszélt már addikciójáról, Fredo Santana pedig állítása szerint majdnem meghalt a folyékony heroinnak is beillő italtól, de legalább az élmény a leszokásra sarkallta. 

A lean elterjedéséről itt írtunk korábban.

Hozzászólások