Kövess minket

Film

Busa a Bakonyban, avagy Busa Pista is szerepel a TV2 legújabb, saját fejlesztésű kalandrealityjében

Megosztva

Augusztus 22-től minden hétköznap kérpernyőre kerül a TV2 vadiúj kalandrealityje, a Totem, melyben két hét fős (sztár)csapat küzd meg egymással a 10 milliós fődíjért. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a saját fejlesztésű műsort Ördög Nóra vezeti, a játékosok személyét viszont csak hétfőn, egy sajtótájékoztató keretein belül fedte fel a csatorna. Itt derült ki, hogy az Irie Maffia OG rappere, Busa Pista is megméretteti magát, méghozzá a Varga Viktor, Szabó Dóri, Horváth Csenge, Krausz Gábor, Ekanem Bálint Emota és Völgyesi Gabi alkotta Farkasok csapat tagjaként.

A sportszerűség jegyében meg kell említeni, hogy a másik oldalon, vagyis a Szarvasok között pedig Szőke Zoltán, Nagy Zsolt Leo, Hamvai PG, Csősz Boglárka, Baronits Gábor, Oczella Eszter, illetve testvére Oczella Krisztina tesz meg mindent a végső győzelemért, na meg a vadon ura megtisztelő címért.

A kalandreality-t közel egy hónapig forgatták a Balaton-felvidéken, viszonylag nomád körülmények között. Emiatt a műsor készítőinek volt egy kisebbfajta csörtéje a természetvédőkkel, valamint egyes ellenzéki pártok képviselőivel tavasszal, mivel a Balaton-felvidék Natura 2000-es védettségű területein is zajlottak felvételek, amikhez pedig a csatorna a kormányhivatlatól kért, és kapott külön engedélyt még a forgatásokat megelőzően.

Ide kattintva lehet csekkolni Busát, ahogy a műsorban várható errőségeiről beszél.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés