Kövess minket

Hiphop

Busta Rhymes beszólt azoknak a rappereknek, akik fél-playbackelnek a koncertjeiken

Megosztva

Busta Rhymes a hétvégi Las Vegas-i Lovers & Friends fesztiválon tartott szettje során szólt néhány jó szót azokhoz a rapperekhez, akik fél-playbackelve lépnek fel.

Busta kifejtette, hogy a művészek fiatalabb generációja elvesztette az élő előadás művészete iránti vágyát. A New York-i MC szerint őt és társait még „más fából faragták”.

Mi egy olyan korból jövünk, ahol nem voltak adalékanyagok, nem volt felesleges keverés, és hígítás, és a szent és tiszta megbolygatása” – mondta a tömegnek, mielőtt belekezdett volna Chris Brown „Look At Me Now” című dalán található verzéjébe.

Nem Busta Rhymes az egyetlen, aki nem szereti, ha a rapperek úgy lépnek fel, hogy közben a háttérben megy a daluk. A Sway In The Morningnak adott 2017-es interjújában Denzel Curry elmondta, hogy bizonyos rappereknek már nem követi a munkásságát középszerű előadásaik miatt.

A rapper szerint ő nem „csinálja ezt a szart”, mert neki fontos, hogy a rajongóinak autentikus műsort adjon. „Nézem a koncerteket, és ezt a szart játsszák, a kibaszott háttérzenét a kibaszott SoundCloudról” – mondta a műsorvezetőnek.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés