Kövess minket

Bulvár

ByeAlex Ganxsta Zolee-nak: Te nem a döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica

Megosztva

ByAlex kiakadt Ganxsta Zolee szavain, miután a rapper/rocker azt állította, hogy Alex anno pánikrohamot kapott az egyik koncertje előtt.

Ganxsta az Ábrahám Róbert vezette Heti Freak Show című műsor vendége volt, ahol amúgy hosszú idő után először szerepelt Dopemannel egy stúdióban. A YouTube-ra feltöltött rövid műsorrészletben az látható, hogy a vendégek ByeAlex-en viccelődnek, először azon a sztorin, hogy Alex egyszer szólt a szomszédainak, hogy legyenek csendesebbek, majd azon, hogy mint Ábrahám Róbert felvezeti, 2021-ben nem lépett fel Bánkon, mert „muskátlik voltak a színpadon”. Ganxsta az utóbbi sztorira kontráz rá, mikor elmeséli, hogy többször találkoztak már backstagekben az Alex-szel, és mindig nagyon csendes és visszahúzódó volt, egyszer pedig ő küldte fel a színpadra, miután a zenész pánikrohamot kapott a közönség látványától.

ByeAlex egy hosszabb Facebook posztban reagált a videóra, mint írja, hatalmas hazugság az ott elhangzott sztori.

Először is azon nyomban leszögezném: ezek nem igazak, ezek a Ganxta Zolee által kitalált hazugságok! Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történtek velem! Imádom a koncertjeinket, szeretem, ami ott történik. Aki eljár velünk szórakozni és látott már engem a barátaimmal zenélni, az biztosan tudja, hogy bármekkora is legyen egy adott koncerten a tömeg, mi mindig igyekszünk a legnagyobb bulit csinálni! Én azt hittem, hogy a Ganxta Zolee-nak ennél több esze van! Bemegy egy ilyen netes műsorba a Dopemannel, és tényleg én vagyok a téma? Nem elég érdekes sem ő, sem a Dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok? Általában nem reagálok az ilyen celebugatásokra velem kapcsolatosan, de ez túlmegy egy határon, mert hogy az én egészségügyi állapotom kapcsán tesz egy kijelentést, amely NEM IGAZ! Zoli, ezt mégis hogy? Miért? Én ennél téged többre tartottalak. Ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt?

-írta többek közt, majd hozzátette, hogy Bánkon azért nem lépett fel, mert a színpadtechnika nem volt megfelelő. ByAlex a posztját azzal zárta, hogy ez nem volt túl gengszter dolog a rappertől és hogy még a telefont sem vette fel neki, pedig a poszt megírása előtt megpróbálta felhívni. Alább a teljes poszt.

jó napot! ez hosszú lesz. ma reggel ezeket a cikkeket láttam szembejönni magammal kapcsolatosan. először is azon…

Posted by ByeAlex on Friday, June 2, 2023

(24.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés