Kövess minket

Hiphop

C-Murder bajba kerülhet egy börtönben rögzített száma miatt

Már, ha valóban a rácsok mögött vette fel a track-et…

Megosztva

C-Murder, (mi’ találó név ez) 2003 óta élvezi egy Louisiana-i börtön vendégszeretetét, miután a városban meggyilkolt egy helyi fiatalt. Most ismét bajba kerülhet, mert nem is olyan régen egy szám, és ahhoz egy klip jelent meg tőle Dear Supreme Court/Under Pressure címmel.

Ezzel csupán az a baj, hogy az USA törvényei szigorúan tiltják bárminemű videó, vagy zene felvételét a börtön falain belül. A klip egyébként a családja, és barátai szereplésével jött létre, akik azt állítják, hogy a rapper ártatlan és szeretnék, ha minél hamarabb szabadlábra helyeznék őt. Sőt, maga C-Murder is azt mondja, hogy elítélése egy valódi koncepciós per volt, lefizetett bírákkal és ellene hangolt esküdtszékkel. A videóval kapcsolatban a rapper kifejtette, hogy a számot még jóval az elítélése előtt rögzítette, csak éppen most tudta kiadni klip formájában.

Az ügy érdekessége még az, hogy a C-Murder egy albumot is tervez kiadni, a Penitentiary Chances-t a közeljövőben! Méghozzá, Boosie Badazz-el közösen. A két jómadár pár évet együtt ült a kóterben, ekkor született meg a fejükben a közös album ötlete.

Hogy a számokat erre az albumra hol rögzítették, az rejtély… Még talán C-Murder számára is.

[vembed youtube=”V0Bq7HHDkro” ]

(The Advocate nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés