Kövess minket

Bulvár

Cardi B beadta a válókeresetet

Úgy tűnik végleg vége Offset és Cardi B házasságának.

Megosztva

Forrás:

Cardi B válni akar férjétől, a Migos rapper Offsettől, és már a keresetet is beadta – írta meg elsőként a Hollywood Unlocked, majd a TMZ, és a The Blast is megerősítette a hírt.

A keresetet kedden adta be Cardi, igazi nevén Belcalis Almánzar a Fulton megyei Felsőbíróságon, indoknak kibékíthetetlen ellentéteket jelölt meg. A pár bírósági meghallgatása november 4-én lesz.

[twitter]https://twitter.com/AdrienneLaw/status/1305952751365402624[/twitter]
A TMZ úgy tudja, hogy Cardi elsődleges felügyeleti jogot szeretne a pár 2 éves kislányára, Kulture-re, emellett ismeretlen összegű gyermektartásra is igényt tart. 

People információi szerint a válás kiváltó oka Offset újabb hűtlensége lehet. Cardi amúgy nemrégiben egy Instagram Story-ban utalt a szétválásra, mint posztjában valószínűleg magára értve írta: „A szíve azt súgta, ne pazarolja tovább az idejét”.

[twitter]https://twitter.com/FemaleRapRoom/status/1305953771483271168[/twitter]
Cardi B és Offset még 2017-ben titokban házasodtak össze. 2018 nyarán született meg közös gyermekük, Kulture Kiari Cephus. 2018 decemberében szétmentek egy rövidebb ideig, mikor felröppentek a hírek Offset hűtlenségéről. A pár akkor adott a kapcsolatuknak még egy esélyt, de úgy tűnik ez az esély is elúszott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés