Kövess minket

Aztaa

Cardi B bevallotta, hogy régen átvert, bedrogozott és kirabolt egy csomó férfit

Legalább nem erőszakolta meg őket.

Megosztva

Forrás:

Durva sztori került elő Cardi B múltjából, amit ráadásul maga a rapper vallott be egy videóban.

Azt talán sokan tudják a zenészről, hogy régen szriptíztáncosnőként kereste a kenyerét, de azt eddig nem lehetett tudni, hogy ennek a munkának volt egy nagyon sötét oldala is. Cardi egy élő stream közben sírva vallotta be, hogy elég meredek dolgokat kellett tennie mellékesként, hogy fenntartsa magát. Állítása szerint a klubba betérő férfiak közül többnek is szexet ígért, majd felvitette magát egy hotelszobába, ahol a beígért légyott helyett drogot tett a férfiak italába, majd kirabolta őket. Cardi elmondása szerint ez nem is egyszer történt meg.

[twitter]https://twitter.com/darronable/status/1109884882086440960[/twitter]
A videó kikerülése után felrobbant a Twitter, ahol sokan #túlélnicardib-t hashtaggel osztották meg a sztorit, kiemelve, hogy ha ezt egy férfi vallotta volna be, akkor komoly következményei lennének a dolognak. 

Cardi a kialakult botrányra azzal válaszolt, hogy ezek a „csábítások extrákkal” nagyon régen történtek, pont ahogyan a felkapott live is, és azóta is folyamatosan dolgozik rajta, hogy jobb ember legyen. „Muszáj volt ilyen döntéseket hoznom régen, mivel nagyon limitáltak voltak az opcióim a túlélésre. Szerencsés vagyok, mert sikerült kitörnöm ebből a körből, de nagyon sok nőnek nem sikerül. Lehet, hogy ezek rossz tettek és döntések voltak, de valahogy életben kellett maradnom” – írta egy Insta posztban, melyben azt állítja, hogy ezek a férfiak, akiket bedrogozott mind a pasijai voltak, nem pedig random áldozatok. 

[instagram]Bve_d3sFet7[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés