Kövess minket

Aztaa

Cardi B eltűnődött, hogy vajon milyen íze lehet a pisinek

Minket inkább az érdekelne, miről jutott ez eszébe?

Megosztva

Forrás:

A sztárok is emberek című véget nem érő, ki tudja hanyadik résznél járó sorozatunk új epizódjából nem derül ki semmi, de cserébe annál több kérdés merül fel bennünk. A főszerepben Cardi B, aki New York-i idő szerint péntek reggel Twitteren gondolkodott el azon, hogy vajon milyen íze lehet a pisinek.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1157261499523588097[/twitter]
A „14 éves, aki először tép a haverjaival” hangulatú kérdés eléggé megosztotta a rapper követőit. Egyesek ledöbbentek, mások R. Kelly mémekkel válaszoltak (az énekes 2002-ben szexvideón pisilt le egy fiatal lányt), de ott voltak azok is, akik felajánláttok a segítségüket a rejtély megoldására, míg megint mások szerint, aki azt mondja, hogy nem tudja a választ, az hazudik (tehát Cardi is). 

Egyes aggódó rajongók azt hitték, hogy valaki feltörte Cardi Twitter oldalát, de a bronxi anyuka megnyugtatott mindenkit, hogy ilyen nem történt, szimplán szeretné tudni, hogy most akkor sós vagy ízetlen-e a pisi.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1157261980698370049[/twitter]
Ez egy csapda srácok! Aki most erre válaszol, az gyakorlatilag beismeri, hogy ivott már!” – figyelmeztetett valaki a több száz kommentelő közül, de hiába, a legtöbben a sóst dobták be válasznak, Cardinak viszont ez nem volt kielégítő, hisz ki tudja, lehet az ő diétája, életmódja, lehetséges betegsége miatt neki is nem annyira sós, ezért beajánlotta valakinek, hogy szürcsöljön belőle és mesélje el az élményt.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1157262137863102470[/twitter]
Már csak azt kéne megtudnunk, hogy miként jutott ez Cardi eszébe? Egy család filmet nézett, amelyben lepisilte az állatmenhelyet lerombolni akaró gonosz orosz üzletember embereit a főszereplő labrador, vagy egy rosszabb New York-i kerületben látogatotta meg a gyekkori barátját, és az utcán látta, ahogy egy csövi a saját szájába vizel, esetleg Offset dobta volna be, hogy bővítsék az ágyban a huncutkodások lehetőségeit? Átok, hogy valószínűleg sosem tudjuk meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés