Kövess minket

Hiphop

Cardi B és DJ IMarkkeyz szállítják az eddigi legütősebb koronavírus dalt

Forróbb, mint egy 40 fokos láz.

Megosztva

Forrás:

A koronavírus terjedésével egyre több a járványra reagáló dal születik, korábban például már bemutattunk az egyik gócpontból, Olaszországból érkező trap dalt, ami fel is háborította a keményen sújtotta ország lakóit, most viszont valami sokkal könnyedebbről lesz szó, egy remixről, ami hamar virálisabb lett, mint maga a korona.

Az amerikát is elérő vírust több híresség is kommentálta már, legtöbbjük arra szólítja fel a lakosságot, hogy maradjanak otthon, ne mozduljanak ki a lakásukból, csak ha nagyon muszáj, így minimalizálva a vírus átadását vagy elkapását. Cardi B sem különb, a rapper a szokásos humoros és harsány stílusában mondta el egy videóban, hogy fél a vírustól. Az Insta-vidi, melyben többek közt azon poénkodik, hogy a csajok által rendelt ruhák is tuti bacisak, mivel mind Kínából jön (ez amúgy nem igaz, a vírus rég meghal, mire Amerikába ér egy csomag) több mint 18 millió megtekintést generált így csak idő kérdése volt, hogy mikor remixeli meg valaki.

[instagram]B9kvv79AAUw[/instagram]
Az a valaki pedig a brooklyni DJ, IMarkkeyz volt, aki még pénteken szabadította rá a világra ezt a korona-bangert, egy vicces videó kíséretében. A remix híre Cardihoz is eljutott, aki ezután arról posztolt, hogy rá akarja venni a kiadóját, hogy hivatalosan is felrakhassák a remixet Spotify-ra is, ez végül tényleg meg is történt. 

[twitter]https://twitter.com/iMarkkeyz/status/1238483563600805890[/twitter]
A trekkre hamar ráugrottak különböző tánccsoportok is, akik néhol maszkban, néhol anélkül rázzák az új korona-himnuszra.

[twitter]https://twitter.com/CardiBTeam/status/1239400487969001475[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/CardiBTeam/status/1239202610118361097[/twitter]
Nem csoda tehát, hogy a remix jelenleg a 15. helyen van az amerikai iTunes slágerlistán, de Bulgáriában és Egyiptomban például egészen az első helyig jutott.

IMarkkeyz eközben örül, hogy ezekben a válságos időkben kis örömöt tudott vinni az emberek életébe. „Számomra az a legcsodálatosabb dolog, hogy mosolyogni és táncolni látom az embereket, rettegés nélkül” – mesélte a Buzzfeed-nek.

A teljes számot alább lehet meghallgatni.

[vembed youtube=”iiYDSOQPPhY” ](Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés