Kövess minket

Bulvár

Cardi B letörölte a Twitter oldalát, miután csesztették, amiért visszafogadta Offsetet

Megosztva

Forrás:

Cardi B megszüntette a Twitter profilját, miután állítása szerint túl sok támadást kapott a rajongóitól, amiért visszafogadta Offsetet az életébe.

Cardi anno egy random Instagram Live során jelentette be, hogy mégsem válik el a Migos rapperétől, habár korábban kibékíthetetlen ellentétekre, és egy újabb megcsalástól való félelemre hivatkozva adta be a válópert. A pár Cardi 28. születésnapján békült ki. A hírt a rapper rajongói nem fogadták valami túl jól, és keményen kritizálni kezdték Cardi döntését, aki egy idő után besokallt.

„Egy rakás 15 éves akarja megmondani, hogy hogyan éljem az életem, mintha valami kibaszott Ariana Grande lennék, vagy egy Disney kislány” – fakadt ki Cardi a hétvégén, szintén Insta Live-on.

[twitter]https://twitter.com/poparianabutera/status/1317922221449531392[/twitter]
Cardi azt is sérelmezte, hogy állandóan magyarázkodnia kell, pedig a válási papírokat nem ő, hanem a média teregette ki, ő csak muszájból reagált az erről szóló hírekre, mikor pletykák kezdtek el keringeni Offset hűtlenségéről, amit cáfolt. Cardi azon is felmérgesedett, hogy Offset is állandóan kapja a savat, mióta újra összejöttek, vagy hát pontosabban, nem váltak el, de az utolsó csepp állítólag az volt, hogy összeesküvés-elméletek kezdtek keringeni, miszerint Offset lelki terrorban tartja feleségét, és Cardi ezért nem bírja otthagyni.

[twitter]https://twitter.com/jonestiff314/status/1317611808509677568[/twitter]
(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés