Kövess minket

Bulvár

Cardi B megmagyarázta, hogy miért válnak Offsettel

„Elegem lett a vitákból”

Megosztva

Forrás: Instagram

Cardi B felugrott pénteken (szept 18.) Instagram Live-ra, hogy letisztázza, pontosan miért is válnak férjével, Offsettel.

A rapper videó nélkül beszélt a dolgokról, és sietett cáfolni, hogy Offset a híresztelések ellenére nem csalta őt meg újra, szimplán eltávolodtak egymástól.

Köszönöm a sok szeretetet és értem elmondott imát, de higyjétek el, nincs rá szükségem, jól vagyok. Egy könnycseppet sem ejtettem. Minden alkalommal, mikor ez az ember valami őrültséget vagy faszságot csinált, mindig bőgtem és szomorú voltam. Ezúttal nem volt ilyen. Tudjátok miért? Mivel a válásom oka nem valami olyasmi, ami korábban már megtörtént” – mondta Cardi Offset korábbi hűtlenségére utalva.  „Nem megcsalás miatt válunk, és nem, Offsetnek nincs egy másik gyereke, ez is egy totális hazugság. Szimplán elegem van a vitákból. Belefáradtam, hogy nem értünk egyet dolgokban. Van úgy, hogy már azt érzed, nem olyan, mint a megcsalás előtt volt. Inkább lelépek.”

Cardi azt is elmondta, hogy négy évet voltak együtt, van egy közös gyerekük, de mostanában egyszerűen túl sok volt a vita köztük. A pár bírósági meghallgatása november 4-én lesz.

[twitter]https://twitter.com/_quanwilliams/status/1307121516753104897[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés