Kövess minket

Hiphop

Cardi B megóvná a kislányát a „WAP” című számának dalszövegétől

„Nem gyerekeknek való zenét csinálok” – indokolta a döntését.

Megosztva

Forrás:

Az elmúlt napokban nagyot ment Cardi B-ről egy Instagram Live-ból kiragadott videórészlet, amelyben épp otthon hallgatja a rajongóival együtt a WAP című megaslágerét, majd mikor meglátja, hogy besétál a szobába a 2,5 éves kislánya, gyorsan leállítja a trekket. A rapper láthatóan nem akarta, hogy a gyereke hallja a dalt, ami érthető, hisz a cenzúrázatlan verziót rakta be, de egyesek rögtön támadásba lendültek, hogy miért ekkora tabu otthon a WAP, mikor Cardi eleve a szabadelvűség egyik nagy híve, és láthatóan örömmel tölti el, hogy egyes konzervatívabb amerikaikat egyenesen zavarja a dal szókimondó szexualitása.

[twitter]https://twitter.com/raptvcom/status/1345929159806246914[/twitter]
Egy felháborodott nő például azt vágta a rapper fejéhez Twitteren, hogy azt biztos nem bánja, hogy mások gyerekei hallhatják a dalt rádióban, de Kulture-t persze megóvja tőle. „Le kell állnotok ezzel! Én nem JoJo Siwa vagyok, nem gyerekeknek szólnak a dalaim, hanem felnőtteknek. Mindenki a saját gyerekéért felelős, hogy mit nézhet és hallgathat. Én erősen szexuális ember vagyok, de nem a gyerekem közelében” – válaszolta Cardi.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1346249566765502465[/twitter]
Később azzal folytatta, hogy a sztriptíztáncosnő anyukák sem táncolnak otthon a gyerekeiknek, szimplán ez a munkájuk. „Ezt józan paraszti ésszel fel lehet fogni” – zárta le a témát, majd stílusosan egy mémet is megosztott, ami azon viccelődik, hogy Kulture a háttérben biztos belefülel a WAP-ba, így hogy tiltott gyümölcs lett otthon.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1346359635939246080[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés