Kövess minket

Hiphop

Cardi B szerint a sok fű és kodein miatt teljesen lehangoló a mai rapperek zenéje

Megosztva

Cardi B jelenleg is második nagylemezén dolgozik, de az elmúlt időben azt érzékeli, hogy már nagyon vissza kéne térnie, mert a kluboknak egyenesen szükségük van az életteli zenéjére.

A bronxi sztár nemrég egy Insta Live-ban beszélt arról, hogy habár picit betűnt, de az éjszakai életnek elég fontos lenne, hogy ismét zenéket adjon ki, mert kicsit búvalbaszott lett az egész. „Tudjátok mit hiányolnak a klubban? Engem! Hiányzom nekik, hiányzik nekik a zeném. Tudom, hogy most sok arc elkezdi majd osztani az észt, hogy jó szövegeket, meg ütős rímeket kéne írnom, de én bulizenét csinálok. Mivel, ha elmegyek szórakozni, akkor azt akarom hallani, ahogy mások is. Mostanában meg mintha ugyanazok a zenék ismétlődnének” – fejtette ki Cardi.

A Grammy-díjas előadó hozzátette, hogy a sok drogfogyasztás okozza a hasonló hangulatú zenéket.

„Ezek a rapperek manapság mind meg akarnak halni. Ki akarnak nyiffani. Abba kéne hagynotok a sok kodeinfogyasztást meg fűszívást. Lesz egy kis pénzetek, aztán túl sok drogot vásároltok magatoknak, és lehúzzátok a klubhangzást a zenétekkel. A kluboknak rám van szüksége, ahogy a sztriptíztáncosnőknek is. A ribancoknak is, és azoknak a srácoknak, akik tudják virítani a lóvét.”

Cardi konkrét előadókat nem említett a depi közegből, de később egy Twitter posztban annyit finomított a kijelentésén, hogy nincs semmi baja a besztónult lassú zenékkel, csak tartani kéne egy kis balanszot, és több pörgős zenét szeretne hallani.

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük