Kövess minket

Hiphop

Cardi B szerint nem értékelték eléggé Mac Miller-t, csak a halála után

Megosztva

Miközben az új gyémánt kislemezét ünnepli Cardi B, szakított egy kis időt arra, hogy kikeljen a közösségi médiában terjedő gyűlölet ellen.

Az egyik Twitter felhasználó ugyanis felhozta a 2019-es Grammy pillanatot, mikor Cardi vihette haza az „Invasion of Privacy” című lemezéért a Legjobb Rap Albumnak járó díjat, legyőzve ezzel többek közt az akkorra már elhunyt Mac Miller Swimming-jét. Cardi a győzelem után azt mondta, hogy Millerrel közösen nyerték ezt a díjat, mivel a rapper családja is azt nyilatkozta, hogy ha nem Miller nyeri, akkor Cardi érdemli meg. A Twitter felhasználó ezt a sztorit akarta kicsavarni, felhánytorgatva, hogy nem érdemelte meg Cardi a díjat, de a rapper nem hagyta annyiban a kommentet.

„A családja nem volt gonosz, akkor neked miért kell annak lenned? Utálom az ilyen gyűlölködő tweeteket, amiket a 15 perc hírnév miatt raktok ki, de hol volt a nagy szeretet felé, mikor még élt és itt csesztettétek, miközben ő segítségéért kiáltott. Vagy mikor azzal poénkodtatok, hogy összetörte az autóját? Nem érdekel titeket a másik ember, egészen addig, míg meg nem hal” – válaszolta Cardi, majd csatolt egy videót, amin Millert is felhozza a Grammy győzelme után.

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1369719317374267395[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/1369756780415180800[/twitter]
(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés