Keresés

Carly Rae Jepsen: E.MO.TION!

Offmedia- 2015.08.11. 15:06

crvFotó: Getty Image / Europress

A Warm Blood című dalban az indai-rock formációból, Rostam Batmangli működött közre, akit hallhatunk is a háttérben. El kell, hogy mondjuk, hogy ez nem egy tipikus popzene, közelebb áll a klubokban játszott dallamokhoz. És természetesen közelebb áll az énekesnőhöz is, akit mostanában a ’80-as évek inspirál.

Az albumot, melyen az új szám is helyet kap majd, több helyen vették fel: Los Angeles, New York és Stockholm. Batmanglija mellett Jepsen több neves előadóval dolgozott együtt, mint például Sia, Dev Hynes, Shellback, Jacob Kasher, Peter Svensson, Ariel Rechtshaid vagy Tegan and Sara. Az énekesnő új lemeze 12 friss dalt fog tartalmazni, a prémium változat pedig még hárommal bővelkedik majd.

A 29 éves énekesnő karrierje egy tehetségkutatóhoz köthető, a Canadian Idolhoz. Egy évvel később, 2008-ban kiadta debütáló albumát, a Tug Of Wart, mely nem hozta meg számára a várt sikert. A hírnevet a népszerű slágerrel a Call Me Maybe-val vívta mi magának, amellyel a brit és amerikai slágerlisták élére egyaránt feltornázta magát.

Hozzászólások

Érdekes lehet