Kövess minket

Aztaa

Carrie Underwood nem akart esküvőt!

A napokban cikkeztünk az amerikai énekesnőről, Carrie Underwoodról, aki a napokban a Hello! magazinnak beszélt életéről és inspirációiról.

Megosztva


Carrie az interjúban azt is elmondta, hogy kislányként nem álmodozott esküvőről. Idővel mégis beadta a derekát, hiszen férjhez ment Mike Fisher, hokijátékoshoz és született egy kisfiúk is. Az énekesnő a továbbiakban beszámolt arról, hogy mi adta az ihletet a What I Never Always Wantad című számához, amely legfrissebb albumára, a Storyteller-re került fel.

,,A zenének akkor van a legnagyobb hatalma, ha egy történetet mesél el. A férjem, majd pedig a fiam, akkor jöttek az életembe, mikor a legkevésbé vártam volna. Amikor fiatalabb voltam, el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha lesz esküvőm és férjem. Elégedett voltam az életemmel és soha nem voltam az a nő, akinek mindegy lett volna, hogy ki, csak legyen valaki. Mike-nak köszönhetően átértékeltem mindent, vele minden egyszerű volt, és azóta együtt vagyunk.” – nyilatkozta az énekesnő, majd hozzátette, hogy férjével remekül kiegészítik egymást: ,,Én kreatív vagyok, ő meg inkább gyakorlatias.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük