Kövess minket

Hiphop

Carterék kibérelték a Louvre-ot, és dobtak egy meglepi-lemezt, hiszen bármit megtehetnek

Közös albummal és klippel jelentkezett Beyoncé és JAY-Z.

Megosztva

Forrás: Variety

Bébi, nincs kedved kibérelni a Louvre-ot? De, drágám, lehet róla szó.” – zajlott egyszer a beszélgetés a zeneipar egyik, ha nem legluxibb házaspárja között. Majd tegnap kikerült a netre az „APESHIT” videóklipje, amiben Bey és Hov táncosokkal körülvéve fenséges istenségekként trappelik szét az európai fehér kultúra egyetemes jelképeit. A produceri munkát Pharrell végezte, Quavo pedig a refrénbe segített be.

APES**T – THE CARTERS

Uploaded by Beyoncé on 2018-06-16.


Itt aztán nem álltak meg, és stílszerűen The Carters néven egy „EVERYTHING IS LOVE”-ra keresztelt surprise korongot is hozzánkvágtak, ami a New York Times újságírója, Joe Coscarelli szerint ügyes, jól megtervezett marketingfogásként a pár trilógiájának a befejező részeként értelmezhető. A projekt tehát kettejük elfajult afférjaitól kezdve, önfeledt szerelmükön át a mélypontokig mindent feldolgoz, amin átmentek az évek alatt. (lásd: JAY-Z félrelépései) A közreműködők meglehetősen erősek, többek közt beköszön Offset, Ty Dolla Sign, Quavo és Pharrell Williams is. 

A három egymással összefüggő cumó 2016-ban indult Beyoncé LEMONADE című albumával, ez JAY-Z hitetlenségét dolgozta fel, 2017-ben érkezett a 4:44, ami a rapper bocsánatkérését jelentette, most pedig itt van a szóban forgó közös anyag, ami a szerelmesek békülését, egyben teljes újraegyesülését is szimbolizálja. Az EVERYTHING IS LOVE értelemszerűen csak a Carterék tulajdonában álló Tidal platformján streamelhető, szóval aki nem előfizető (és legtöbbünk nem az itthon) az egy ideig még nem fogja tudni fülelni a kiadványt, hacsak nem kalózkodik egy kicsit, de hát tudjuk, hogy ilyet úgysem csinál senki. 

Forrás: Genius

Az EVERYTHING IS LOVE dallistája:

1. „SUMMER”

2. „APESHIT”

3. „BOSS”

4. „NICE”

5. „713”

6. „FRIENDS”

7. „HEARD ABOUT US”

8. „BLACK EFFECT”

9. „LOVEHAPPY”

UPDATE: Az EIL már pörgethető iTunes-on, és megérkezett a Spotify-ra is, csak éppen nem elérhető Magyarországon, szorri. 

(Genius)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés