Kövess minket

Film

Chadwick Boseman emlékét idéző felvezetést kapott a Fekete párduc

Megosztva

Forrás:

közelmúltban elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt tisztelegve új bevezető képsorokat kapott a Fekete párduc című képregényfilm.

Bob Iger, a Disney filmstúdió főnöke számolt be arról a Twitteren, hogy a Disney+ szolgáltatásában műsorra tűzött Fekete párduc elején a Chadwick alakításából összeállított montázst láthatnak a nézők. Iger hangsúlyozta, hogy a montázst különleges tisztelgésnek szánták a színész emléke előtt, amit mindig megőriznek a szívükben.

Boseman 43 évesen augusztus 28-án hunyt el. A színész vastagbélrákban szenvedett. Betegségéről csak kevesen tudtak, a kezelések alatt is dolgozott filmjein. Boseman vasárnap lett volna 44 éves. A Disney korábban a Marvel Comics írójára, Stan Lee-re emlékezett hasonló módon. A tavaly bemutatott Marvel kapitány című film elején egy különleges montázzsal idézték fel a 2018-ban elhunyt Lee emlékét.

Fekete párduc 2 forgatási terveit teljesen átalakította Chadwick halála, eredetileg jövő márciusban indultak volna a munkálatok, és 2022. május 6-án lett volna a premier, de ehelyett csak 2021 júliusában kezdenek el forgatni. A stúdió már bejelentette, hogy Fekete párduc második részére még CGI technikával sem támasztják fel Chadwicket, de azt egyelőre nem tudni, hogy miként kezelik a filmen belül a hiányát. A Hollywood Reporter információi szerint ismét Altantában rögzítik a mozit, és Tenoch Huerta a Netflix Narcos: Mexikó sorozatának egyik színésze lesz az egyik gonosz. Egyelőre új megjelenési dátumot nem jelentettek be a folyatáshoz.

(MTI, Gizmodo)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük