Kövess minket

Események

Channing Tatum ismét táncra perdül – Hail Caesar trailer

Ráadásul szexi matróz ruhában.

Megosztva

 hail caesar

A Coen testvérek soha nem okoznak csalódást a nézőközönségnek. Gondoljunk csak a Nagy Lebowskira vagy éppen a Nem vénnek való vidékre, amelyek meghatározó részei a filmtörténelemnek. Most a testvérek ismét összedugták a fejüket, és egy mesésen nagyszerű vígjátékot hoztak létre.

Már a szereposztás se semmi, ugyanis olyan sztárok szerepelnek a Hail, Caesar! Című filmben, mint George Clooney, Josh Brolin, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Ralp Fiennes és természetesen Channing Tatum, aki nem nagyon szakad el a Magic Mike-ban megtestesített szerepétől.

Coenék ugyanis ismét olyan szerepet szántak neki, ahol elengedhetetlen a tánctudása, igaz, most nem kell senkinek az ölében tekeregnie. A trailerben már meg is mutatja, milyen szexi matróz ruhában, ám későbbiekben öltönyben is láthatjuk.

A film arról szól, hogy a Hail Caesar! főszereplőjét, akit George Clooney testesít meg, elrabolják, és 100 ezer dollárt követelnek érte. Josh Brolin ismét remekül hozza a felügyelő szerepét, Channing Tatum tökéletes a kicsit bugyuta, ám mégis szexi táncosfiú karakterére és Scarlett Johanssonnak szánták a szexi díva hibátlan megtestesítését, aki mesterit alakít. A film 2016 februárjában kerül a mozikba, és mi már alig várjuk!

Trailer:

[vembed youtube=”kMqeoW3XRa0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.