Kövess minket

Tech

Charli D’Amelio az első, akinek meglett a 100 millió követő TikTokon

És még csak 16 éves.

Megosztva

Forrás: Instagram @charlidamelio

A tini tiktok videós, Charli D’Amelio az első, aki átlépte a bűvős 100 milliós követőszámot a TikTokon. A főleg táncolós videókkal feltört lány 2019-ben kezdett kontentet gyártani a platformra, és jelenleg is csak 16 éves, szóval mindenképp hatalmas teljesítmény és növekedés ez számára.

Ez valóban megtörténik? 100 millió ember támogat engem!!! Tényleg nem bírom elhinni, hogy ez tényleg a valóság” – örvendezett Twitteren, majd rajongóival közös Zoom beszélgetéseket indított.

[twitter]https://twitter.com/charlidamelio/status/1330562147949047808[/twitter]
Charlinak a TikTok második helyezettje, a 69 millió követővel rendelkező Addison Rae is gratulált. A D’Amelio családból amúgy Charli testvére Dixie D’Amelio is TikTok sztár, neki közel 44,5 millió követője van. 

A 100 millió követői bázis átlépése előtt Charli pont egy mélypontot élt meg, miután egy új YouTube showjában, ahol a családjával vacsorázik egy meghívott vendég társaságában a rajongói erősen kritizálták, amiért tiszteletlen volt a séffel. A lány egymillió követőt vesztett, de miután sírva kért bocsánatot rekordszintre ugrott a követőszáma.

Charli-nak egy új könyve is érkezik, podcastet vezet a testvérével, és a vagyonát máris 4 millió dollára becsülik.

[vembed youtube=”eS4dBDG2NN0″ ](The Tab)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük